Menu Close

Šta podrazumeva odličan ketering

Organizacija raznih događaja je veoma izazovan zadatak. Potrebno je sve isplanirati a kasnije i organizovati, pa sve to zna biti veoma stresno. Događaji poput svadbi, rođendana, proslave jubileja i sl. odličan su način da se opustite i uživate sa dragim ljudima.

U današnje vreme sve je dostupno, i uvek se možete obratiti nekoj agenciji i saopštiti joj budžet sa kojim raspolažete a ona će sve uraditi umesto vas. Naravno, u skladu sa vašim željama oni će se pozabaviti svim elementima kako bi vaš događaj protekao savršeno. Pored mesta za proslave, muzike i dekoracije veoma važan element jesu hrana i piće.

Angažovanje sjajnog keteringa poštedeće vas muka oko spremanja i dopremanja hrane. Ketering će svaku vašu zamisao pretvoriti u stvarnost, i vaši gosti će uživati u ukusnim i prelepo dekorisanim specijalitetima. 

Svakodnevne usluge

Mnoge firme koje se bave keteringom ne pripremaju hranu samo za proslave. Oni su angažovani i od strane vrtića, mnogih firmi, škola, a klijenti su im i mnogi domovi za stare. Kada su u pitanju domovi za stare, ketering mora biti prilagođen mnogim korisnicima koji imaju specijalan režim ishrane zbog svog zdravstvenog stanja.

Škole, vrtići, kompanije koje koriste usluge keteringa na svakodnevnom nivou, ozbiljni su klijenti i zato kvalitet usluge mora biti vrhunski. Hrana mora biti pripremljena prema svim standardima, a namirnice moraju biti sveže i najboljeg kvaliteta. Zato je veoma važno da ketering prođe sve higijenske propise i da pazi na svoj kvalitet, jer dovoljna je jedna greška pa da ceo trud bude uništen. 

Po vašoj meri

Ponuda keteringa obuhvata veliki izbor jela, kao i raznih specijaliteta koji će zadovoljiti ukuse svih klijenata. Slano i slatko, mali zalogaji ili ozbiljna jela poput bifteka, sve je moguće. Dobar ketering uvek ima i posni i mrsni meni, kako bi se zadovoljili ukusi raznih korisnika njihovih usluga. Razna predjela, kanapei, salate, roštilj ali i kuvana jela, na vama je da samo kažete šta želite a ketering agencija će sve pripremiti.

Tu su i razne vrste torti i kolača, koji se pripremaju sa mnogo ljubavi i pažnje. Dekoracija je posebna umetnost, pa će sva vaša jea biti savršeno dekorisana i preukusna. Moguće su i neke tematske proslave, na kojima će se služiti hrana određene zemlje, jer ketering je tu da ispuni sve želje.

Iznajmljivanje inventara

Iako se ketering agencije uglavnom bave pripremom hrane i pića za razne događaje, mnogi od njih su otišli korak dalje i proširili su svoje usluge. Oni nude mogućnost iznajmljivanja inventara, kao što su stolovi, stolice, čaše, tanjiri i escajg. Pojedini takođe u ponudi imaju i mogućnost iznajmljivanja njihove posluge za vaše događaje. Konobari će brinuti o gostima tokom cele proslave, a vi se možete opustiti i uživati.

Usluga iznajmljivanja inventara posebno je aktuelna prilikom organizacije događaja na otvorenom, kao i prilikom organizacije sahrana, kada je se potrebno za veoma kratko vreme pripremiti. Dečiji rođendani na otvorenom su takođe idealna prilika za angažovanje svih usluga keteringa, a deca će posebno uživati u ukusnoj hrani koja je pripremljena samo za njih, a na vama je samo da uživate.